BEHOEFTE AAN DIEPERE ONTSPANNING? 

SCHOONHEIDSBEHANDELING ALS ZINTUIGELIJKE REIS

Uiterlijke en innerlijke schoonheid gaan hand in hand. Dat zie ik in ruim 25 jaar praktijkervaring steeds weer opnieuw bevestigd. Je huid vraagt naast de juiste verzorging ook om een goede innerlijke balans. Door alle drukte met werk, studie, gezin en je sociale leven komt die balans nog wel eens onder druk te staan. Goed voor jezelf zorgen is niet altijd makkelijk of vanzelfsprekend. Daarnaast word je (online en offline) geconfronteerd met een groot aanbod aan schoonheidsproducten – en adviezen, dat maakt het lang niet altijd makkelijk om te bepalen wat bij jouw huid past.

In mijn praktijk combineer ik professionele gepersonaliseerde huidverzorging met exclusieve massagetechnieken. Elke huid is anders en vraagt om een andere aanpak. Daarom werk ik altijd met een persoonlijk plan. Samen kijken we welke behandeling en aanpak bij jouw huid past. Om je huid langdurig in goede conditie te houden adviseer ik je een regelmatige behandeling op maat. De producten die ik gebruik zijn 100% natuurlijk en wetenschappelijk bewezen effectief.

Al je zintuigen worden tijdens de behandeling geprikkeld en verwend door massage, en heerlijk geurende producten.

BEHOEFTE AAN EEN DIEPERE ONTSPANNING?

Heb je behoefte aan nog diepere ontspanning, wil je herstellen van een periode met veel stress of wil je extra aandacht geven aan je innerlijke balans? Dan kun je kiezen uit diverse massagebehandelingen. Een massage geeft direct een diep gevoel van ontspanning en rust. Zo daalt het niveau van angst- en stresshormonen. Met als resultaat, een relaxt gevoel van top tot teen en vermindering of verwijdering van klachten.

Spreekt dit jou aan

Kom gerust langs voor een gratis huidanalyse en een eerste kennismaking!

“Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen aan een gezonde huid. Het is voor mij een tweede natuur.”

MARLEEN

MAAK EEN AFSPRAAK

wanneer zou het je passen?

Een afspraak maken

Wanneer wil je komen?

contactgegevens

Salon Marleen
Janjurjenssingel 1A
8564 HB Ruigahuizen
06 15 06 25 01
info@salonmarleen.com
Facebook

Pin aanwezig in de salon

openingstijden

Di 09:00 - 16:00
Wo 09:00 - 16:00
Do 09:00 - 16:00
Vrij 09:00 - 12:00
Di 19:00 - 21:00

 

Ontvang het gratis lifestyle schema voor een gezonde huid